Om er zeker van te zijn dat u bij de juiste leverancier een traplift besteld is het verstandig om de verschillende leveranciers te vergelijken. Hierdoor kiest u niet alleen de beste prijs, maar ook de leverancier die de traplift en service heeft die u wilt.

Het belang van het vergelijken van leveranciers
Niet alle leveranciers bieden hetzelfde als het gaat om producten en service. Zo zal de ene leveranciers gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld trapliften voor buiten en de ander in trapliften voor binnen. Daarnaast biedt de ene leverancier een andere prijs-kwaliteitsverhouding dan een ander. Het is belangrijk dat u ook let op garantiemogelijkheden, onderhoud en service. Er is geen objectieve maat voor welke leverancier beter is dan de ander. Het ligt aan uw voorkeuren welke leverancier het beste bij u past. Hier kunt u goed zicht op krijgen door uw voorkeuren in uw achterhoofd te houden als u leveranciers van trapliften met elkaar gaat vergelijken.

Vaak wordt er bij leveranciers een consultatietermijn gehanteerd om de bouwkundige vereisten van de installatie van de traplift te controleren. Ook kunnen zo eventuele bouwplannen met u worden overlegd. De architecten en ingenieurs die dit doen worden door de leverancier gekozen.